Kontaktperson

Vidar Jensen

Telefon

Nettside

Adresse

Saudaveien 30 4200 Sauda

}

Åpningstider

man: 08:00 - 16:00
tir: 08:00 - 16:00
ons: 08:00 - 16:00
tor: 08:00 - 16:00
fre: 08:00 - 16:00

D-S Bygg

Byggmesterfirma

Bygg med personlighet

Siden oppstarten i 2015 har D-S bygg etablert seg som en bunnseriøs leverandør av hus, leiligheter og hytter i Sauda. Flere spennende prosjekter er også på tegnebrettet.

 Som en del av Idéhus-kjeden står D-S Bygg i Sauda klar med profesjonalitet, fleksibilitet og erfaring med bygg til de aller fleste behov. Her kan man finne ferdige hus- og hyttemodeller i både klassiske og mer moderne stiler. D-S Bygg har erfarne byggfolk og arkitekter som kan justere og endre husoppsettene slik at de blir hundre prosent tilpasset den enkeltes behov og ønsker.

Nøkkelferdig

Det er travle dager for gjengen hos D-S Bygg. Oppdragene har vært mange siden oppstarten for snart fire år siden. Leiligheter på Åbø, tomannsboliger, eneboliger og en mengde hytter i blant annet Nordstøldalen, Herheimsdalen og Svandalen. Idéhus-kjeden har langt fartstid, og satser på stor fleksibilitet, noe som gir kundene mange valgmuligheter. Sauda har mange flotte tomter, og mulighetene er gode for både hyttebyggere og husbyggere å få mye for pengene.

Et nøkkelferdig hus er som kjent ikke alltid helt nøkkelferdig.  Det er ikke uvanlig at en huskjøper opplever at kostnadene plutselig blir mye høyere enn antatt. Det kommer tilleggskostnader som ikke er tatt med i beregningen, og dermed sprekker budsjettet. Hos D-S Bygg er man svært nøye på at det ikke dukker opp overraskelser. Nøkkelferdig betyr nøkkelferdig. Kunden skal føle seg trygg gjennom hele prosessen.

Spennende framtidsplaner

Prosjektene fra D-S Bygg kommer som perler på en snor den kommende tiden. Tomter i Saudasjøen blir vurdert for utbygging av eneboliger, mens nye hytter reises flere steder. Likevel er det nok i Svandalen det aller mest spennende prosjektet går mot realisering. Ikke mindre enn 24 leiligheter er prosjektert en knapp skilengde fra selve skisenteret.

Nærheten til skisenteret blir uslåelig. Her vil man kunne stå på kjøkkenet og lage lunsj, mens man ser ungene boltre seg i skibakkene rett utenfor.

Er du nysgjerrig på hvilke hus og hytter D-S Bygg kan levere? Sjekk ut hus- og hyttekatalogene i fanene på toppen av denne siden, så er det bare å begynne planleggingen. D-S Bygg hjelper deg hele veien.

Hus

Her kan du se en oversikt over husmodeller fra Idéhus.

Hytter

Her kan du se en oversikt over hyttemodeller fra Idéhus.

Langvarig erfaring og høy kompetanse

Idéhus er en norsk huskjede som består av et kjede-kontor og mange forhandlere. Kjedekontoret ble etablert i Trondheim i 1976, hvor det fremdeles holder til.

Idéhus er et servicekontor for forhandlerne med arkitekter og ingeniører som tegner, kalkulerer og kvalitetssikrer husene for forhandlerne. Forhandlerne er selvstendige og lokale bedrifter som tar seg av salg og bygging av hus rundt om i landet. Disse er for det meste byggmestre med lang erfaring og god kjennskap til lokale forhold.

Fleksibilitet

Med mer enn 40 års erfaring som husleverandør vet Idéhus at kundene har ulik smak og forskjellige behov. De legger derfor stor vekt på å tegne hus som kan tilpasses og skreddersys etter kundens ønsker. I årenes løp har kjeden tilegnet seg bred kunnskap om funksjonalitet og estetikk. Denne kompetansen brukes i produktutviklingen, med fokus på husets utvendige og innvendige utforming.

Ulike behov krever ulike løsninger

Flere av hustypene kan bearbeides til å ha et annet uttrykk på fasaden. Eksteriøret skal passe både til den stilen kunden ønsker og til omgivelsene. De fleste har også klare oppfatninger om hvordan planløsningen i sin nye bolig skal være. Derfor legger Idéhus vekt på gode tilpasningsmuligheter og alternative løsninger. Dere vet best hva dere ønsker.

Besøk Idéhus sin hjemmeside.

Noe gikk galt.
Google Maps ble ikke lastet inn ordentlig på denne siden. Du finner en nærmere teknisk forklaring i JavaScript-konsollen.

D-S Bygg