Brødrene Selvik

Entreprenør

Alt innen bygg og betong

50 års erfaring med bygg, betong og verksted gjør Brødrene Selvik AS til en bauta innen denne typen fagarbeid i Sauda. Stolthet og arbeidsvilje er nøkkelen til suksessen, ifølge daglig leder Leif Inge Løland.

 De fleste suksessrike bedrifter har en god historie om hvordan det hele startet, og entreprenørfirmaet Brødrene Selvik AS er intet unntak. Denne historien startet i 1967, med to brødre med stå på-vilje og gründerinstinkter. De startet med en enkelt Brøyt, og tok lokale oppdrag.

Med tiden ble det faste oppdrag for smelteverket, og etter som årene har gått, har den ene Brøyten blitt til en millionbedrift med 44 ansatte fordelt på avdelinger innen betong, forskaling, bygg og anlegg, verksted og blandeverk. Brødrene Selvik AS kunne i fjor notere et rekordresultat på åtte millioner kroner.

Stolte av bedriften

Daglig leder Leif Inge Løland startet selv som sjef i entreprenørfirmaet i 2013, og han berømmer de ansattes holdninger til jobben.
– Jeg opplever at sunn holdning og arbeidsvilje er blitt en bedriftskultur her hos oss. Vi er stolte av bedriften vi jobber i, og det gjennomsyrer hele organisasjonen, forteller han.

Det er liten tvil om at de ansatte settes pris på hos Brødrene Selvik AS. I forbindelse med 50 års-jubileet, spanderte like godt firmaet tur til Malaga for alle de ansatte, med følge.

Moderne utstyr

Løland trekker en klar parallell mellom arbeidsvilje, resultater, og den opplevelsen kunder får i møte med bedriften i forbindelse med oppdrag.
– God økonomi gir oss mulighet til å være oppdatert og moderne i utstyrsparken. Det gjør oss igjen mer effektive og nøyaktige i våre oppdrag. Vi streber etter å ha godt utstyr som takler oppdragene best mulig. Kundene og oppdragsgiverne skal oppleve oss som ordentlige og seriøse, enten det er en liten eller en stor jobb, sier han, og legger til at Brødrene Selvik AS gjør befaringer og prisvurderinger kostnadsfritt.

Brødrene Selvik AS tar store og små oppdrag, både for private og for bedrifter.

Bygg og betong

Utfører alle typer bygge- og betongarbeider, fra mindre oppdrag som trapper, murer og garasjer, til større konstruksjoner som broer, demninger og skoler. Les mer om betongarbeider på vår hjemmeside.

Blandeverk

Brødrene Selvik AS leverer ferdigblandet sement dit du måtte ønske. Til mindre jobber har man også spruteutstyr til murer, tunnelvegger og lignende.

Grunnarbeid

Utgraving av tomter til hus og hytter, grøfte- og veiarbeid. Fjellsprenging, samt annen bearbeiding av grunn og eiendom. Sjekk hjemmesiden for mer informasjon.

Sand og grus

Brødrene Selvik AS har grustak på Kastfoss / Birkeland Herfra leverer de grus, pukk, sand og betongtilslag. Sjekk hjemmesiden for mer informasjon.

Verksted

Rykker ut for reperasjoner på tungt anleggsutsyr. Produserer egne forskalingssystemer i stål. Tar også vanlige mekaniske oppdrag.