Retningslinjer for informasjonskapsler

Denne cookie-uttalelsen ble sist oppdatert 15. august 2019 og gjelder borgere av det europeiske økonomiske samarbeidsområde.

1 Introduksjon

Vår nettside, https://portalsauda.no (heretter: "nettsiden") bruker informasjonskapsler og andre relaterte teknologier (for enkelhets skyld er alle teknologier referert til som "cookies" eller "informasjonskapsler"). Informasjonskapsler er også plassert av tredjeparter vi har engasjert. I dokumentet nedenfor informerer vi deg om bruken av informasjonskapsler på nettstedet vårt.

2 Hva er informasjonskapsler?

En cookie er en liten enkel fil som sendes sammen med sider på dette nettstedet og lagres av nettleseren på harddisken på datamaskinen eller en annen enhet. Informasjonen som lagres der, kan returneres til serverne våre eller til serverne til de aktuelle tredjepartene under et senere besøk.

3 Hva er skript?

Et skript er et stykke programkode som brukes til å gjøre nettstedet vårt fungere ordentlig og interaktivt. Denne koden er utført på vår server eller på enheten din.

4 Hva er en webbeacon?

En Web Beacon (eller en pixel tag) er en liten, usynlig stykke tekst eller bilde på et nettsted som brukes til å overvåke trafikken på et nettsted. For å gjøre dette, er ulike data om deg lagret ved hjelp av Web beacons.

5 Samtykke

Når du besøker nettstedet vårt for første gang, vil vi vise deg en pop-up med en forklaring på informasjonskapsler. Så snart du klikker på "All cookies", samtykker du til at vi bruker alle cookies og plug-ins som beskrevet i pop-upen og i disse retningslinjene. Du kan deaktivere bruken av informasjonskapsler via nettleseren din, men vær oppmerksom på at nettstedet vårt kanskje ikke lenger fungerer som det skal.

6 Tredjeparter

Vi har inngått avtaler om bruk av informasjonskapsler med andre selskaper som plasserer informasjonskapsler. Vi kan imidlertid ikke garantere at disse tredjepartene håndterer personopplysningene dine på en pålitelig eller sikker måte. Parter som Google skal betraktes som uavhengige datakontrollører i henhold til EUs Personvernforordning. Vi anbefaler at du leser personvernerklæringene til disse firmaene.

7 Informasjonskapsler

7.1 Tekniske eller funksjonelle informasjonskapsler

Enkelte informasjonskapsler sørger for at visse deler av nettstedet fungerer som de skal, og at bruker preferansene dine forblir kjente. Ved å plassere funksjonelle cookies, gjør vi det enklere for deg å besøke vår hjemmeside. På denne måten trenger du ikke å legge inn den samme informasjonen flere ganger når du besøker nettstedet vårt, og for eksempel forblir varene i handlekurven til du har betalt. Vi kan plassere disse informasjonskapslene uten ditt samtykke.

7.2 Annonsering cookies

Vi bruker ikke noen reklame cookies på dette nettstedet.

7.3 Social media buttons

På vår nettside har vi inkludert knapper for Facebook og Instagram for å promotere nettsider (f.eks. "like", "PIN") eller dele (for eksempel "Tweet") på sosiale nettverk som Facebook og Instagram. Disse knappene fungerer ved hjelp av biter av kode som kommer fra Facebook og Instagram selv. Denne koden plasserer cookies. Disse sosiale medier knappene også kan lagre og behandle visse opplysninger, slik at en personlig reklame kan vises til deg.

Vennligst Les personvernerklæringen for disse sosiale nettverkene (som kan endres regelmessig) for å lese hva de gjør med dine (personlige) data som de behandler ved hjelp av disse informasjonskapslene. Dataene som hentes, blir anonymisert så mye som mulig. Facebook og Instagram er plassert i USA

8 Plasserte informasjonskapsler

Google Analytics
Formål: Ytelse
Oppbevaringsperiode: Fra sesjon opp til to år
Beskrivelse: We use Google Analytics, a web analytics service provided by Google. Google Analytics uses cookies that allows us to analyze the use of our website and to compile reports on website activity and internet usage.
Brukte navnDeler
_ga, _gid, _gat, _gaexp, _utm, __utmc, UTMD_, __utmv, __utmz, _gat_gtag_UA_ID, gadwp_wg_default_view, gadwp_wg_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_ir_default_metricPrivacy statement
Mixpanel
Formål:
Oppbevaringsperiode:
Beskrivelse:
Brukte navnDeler
mixpanelPrivacy statement
CloudFlare
Formål: Sikkerhet og netthastighet ved å levere innhold fra en distribuert server.
Oppbevaringsperiode: 1 år
Beskrivelse: Informasjonskapselen __cfduid brukes å identifisere de forskjellige klientene bak en delt IP-adresse og sette sikkerhetsinstillinger på klient-basis.
Brukte navnDeler
__cfduid, _sm_au_cPrivacy statement
PHP Session ID
Formål: Lagre brukerdata på tvers av sider for funksjonelle formål
Oppbevaringsperiode: Lagre data for brukere som skal brukes i webprogrammet
Beskrivelse: Økter er en enkel måte å lagre data for individuelle brukere mot en unik økt-ID. Økt-ID-er sendes til nettleseren via øktinformasjonskapsler, og ID-en brukes til å hente eksisterende sesjonsdata
Brukte navnDeler
PHPSESSIDPrivacy statement
Complianz
Formål: Remember the cookie warning choice
Oppbevaringsperiode: 365 days
Beskrivelse: Complianz lager brukerpreferanser for varselet om informasjonskapsler
Brukte navnDeler
cmplz_all, cmplz_event_xxx, cmplz_stats, cmplz_id, complianz_config, complianz_consent_status, complianz_policy_idPrivacy statement
WP Do Not Track
Formål: Denne cookie brukes til å stoppe plugins og temaer fra å legge 3dje parts sporingskoden og informasjonskapsler.
Oppbevaringsperiode: 365 days
Beskrivelse: Denne cookie brukes til å stoppe plugins og temaer fra å legge 3dje parts sporingskoden og informasjonskapsler.
Brukte navnDeler
wp-donottrack_feed, dont_track_mePrivacy statement
Hotjar
Formål: Ytelse
Oppbevaringsperiode: sesjon
Beskrivelse: On this website, we use Analytics and services from Hotjar, a company based in Malta. HotJar helps us gain insight into how our website is used. We place this cookie ourselves.
Brukte navnDeler
_hjUserId, _hjIncludedInSample, _hjMinimizedTestersWidgets, _hjClosedSurveyInvites, _hjDonePolls, _hjMinimizedPolls, _hjDoneTestersWidgetsPrivacy statement
Google Ads Optimization
Formål: Personlig tilpassede annonser
Oppbevaringsperiode: 1 år
Beskrivelse: Google sporer brukere på tvers av plattformer for å målrette mot brukere med svært personlig tilpassede annonser
Brukte navnDeler
PREF, NID, id, _drt_, HSID, SSIDAPISID, SAPISID, __ut, OGPC, SID, HSID, SSID, APISID, SNID, CONSENT, _gat_gtag_UA_xxxxxxPrivacy statement
WordPress
Formål: WordPress log in cookie
Oppbevaringsperiode: 30 dager
Beskrivelse: Cookie for å holde deg innlogget
Brukte navnDeler
_wordpress_Privacy statement
WP Rocket
Formål: WP Rocket places cookies to make use of caching. This means that the browser saves certain elements of the website, so the website will load faster when visiting again.
Oppbevaringsperiode: 365 days
Beskrivelse: WP Rocket places cookies to make use of caching. This means that the browser saves certain elements of the website, so the website will load faster when visiting again.
Brukte navnDeler
wpr-hash, wpr-show-sidebarPrivacy statement
Algolia
Formål: Denne informasjonskapselen benyttes for å kunne bruke Algolia søkefunksjon på vår nettside.
Oppbevaringsperiode: 365 days
Beskrivelse: Denne informasjonskapselen benyttes for å kunne bruke Algolia søkefunksjon på vår nettside.
Brukte navnDeler
algoliasearch-client-jsPrivacy statement
WP_API Schema
Formål: Denne informasjonskapselen gjør det mulig å gi Schema JSON-LD/SEO Markup for artikler, arrangementer, lokal virksomhet, produkter, oppskrifter, anmeldelser og mange flere.
Oppbevaringsperiode: 365 days
Beskrivelse: Denne informasjonskapselen gjør det mulig å gi Schema JSON-LD/SEO Markup for artikler, arrangementer, lokal virksomhet, produkter, oppskrifter, anmeldelser og mange flere.
Brukte navnDeler
wp-api-schema-model, wp-api-schema-model_xxxxxxPrivacy statement
Facebook
Formål: Personlig tilpassede annonser
Oppbevaringsperiode: 1 år
Beskrivelse: Facebook uses cookies to target users with personalised advertisements
Brukte navnDeler
fbm_, actppresence, sb, csm, c_user, frstxs, datr, _fbpPrivacy statement
Instagram
Formål: Personlig tilpassede annonser
Oppbevaringsperiode: 1 år
Beskrivelse: Instagram bruker informasjonskapsler til å målrette mot brukere med personlig tilpassede annonser
Brukte navnDeler
fbm_, actppresence, sb, csm, c_user, frstxs, datr, _fbpPrivacy statement
Google Fonts
Formål: Visning av fonter på våre nettsider
Oppbevaringsperiode: 365 days
Beskrivelse: Vi bruker Google Fonts API for å vise fonter på våre nettsider. Google Fonts-API-en ber om IP-adressen din når du besøker nettstedet vårt.
Brukte navnDeler
tcb_google_fontsPrivacy statement
Google Maps
Formål: Vis kart på våre nettsider
Oppbevaringsperiode: 30 dager
Beskrivelse: Vi har innebygd Google Maps på våre nettsider. Nettstedet vårt kobles til Google Maps API for å vise disse kartene. Google Maps API ber om IP-adressen din.
Brukte navnDeler
Privacy statement

9 Dine rettigheter med hensyn til personopplysninger

Du har følgende rettigheter i forhold til dine personopplysninger:

  • Du har rett til å vite hvorfor dine personlige data er nødvendig, hva vil skje med det, og hvor lenge det vil bli beholdt for.
  • Rett til tilgang: Du har rett til å få tilgang til dine personlige data som er kjent for oss.
  • Rett til korrigering: Du har rett til å supplere, korrigere, ha slettet eller blokkert dine personopplysninger når du måtte ønske.
  • Hvis du gir oss ditt samtykke til å behandle opplysningene dine, har du rett til å tilbakekalle dette samtykket og få dine personopplysninger slettet.
  • Rett til å overføre opplysningene dine: Du har rett til å be om alle personopplysningene dine fra kontrolløren og overføre dem i sin helhet til en annen kontrollør.
  • Rett til å protestere: Du kan motsette deg behandlingen av dataene dine. Vi overholder dette, med mindre det er berettiget grunnlag for behandling.

For å utøve disse rettighetene, vennligst kontakt oss. Vennligst referer til kontaktinformasjonen nederst i denne erklæringen. Hvis du har en klage på hvordan vi håndterer dataene dine, vil vi gjerne høre fra deg, men du har også rett til å sende inn en klage til tilsynsmyndigheten (Datatilsynet).

10 Aktivere/deaktivere og slette informasjonskapsler

Du kan bruke nettleseren din til automatisk eller manuelt å slette informasjonskapsler. Du kan også angi at visse informasjonskapsler ikke kan plasseres. Et annet alternativ er å endre innstillingene for nettleseren, slik at du får en melding hver gang en informasjonskapsel plasseres. Hvis du vil ha mer informasjon om disse alternativene, kan du se instruksjonene i Hjelp-delen i nettleseren. Eller du kan angi dine preferanser på følgende side: www.youronlinechoices.eu.

Vennligst bemerk, at våre website kanskje ikke arbeide riktig hvis alle informasjonskapsler er blokkerte. Hvis du sletter informasjonskapslene i nettleseren din, vil de bli plassert igjen etter ditt samtykke når du besøker våre nettsteder igjen.

11 Kontaktinformasjon

For spørsmål og/eller kommentarer om våre retningslinjer for informasjonskapsler og denne erklæringen, vennligst kontakt oss ved å bruke følgende kontaktdetaljer:

Portal Norge AS
Skulegata 11
4200 Sauda
Norway
Nettsted: https://portalsauda.no
Epost: kontakt@portalnorge.no
Telefonnummer: 45393242

Tilbakekall samtykke til informasjonskapslerCurrent status: AcceptedCurrent status: Denied