Haugane hytter

Hyttetomter

Hyttelykke rett ved skitrekket

Kunne du tenke deg å sikre deg hyttetomt med gangavstand til Sauda Skisenter? Nå har Haugane Hytter AS tomter for både leie og salg, og de første er allerede solgt.

– I denne hyttegrenden vil du kunne nyte den flotte naturen i Svandalen hele året, og vinterstid er det gangavstand til Sauda Skisenter. Alt er tilrettelagt for et bekymringsløst og herlig hytteliv, sier daglig leder i Haugane Hytter AS, Øyvind Djuv. Det er Haugane Hytter AS som står for drift og vedlikehold av blant annet vann og avløp for hyttegrenden.

Utebasseng

Hvem drømmer vel ikke om å kunne ta bakkene i Sauda Skisenter, spenne av seg skiene og avslutte dagen i sin egen hytte? Det er tredje byggefelt som nå er lagt ut for salg, og her kan du selv velge hvilken type hytte du ønsker å bygge.

– Det er ikke lagt noen føringer for hyttetype eller utseende, så har kan man virkelig oppfylle de ønskene og drømmene man har. I tillegg er Svandalen bare noen minutters kjøring fra Sauda sentrum, forteller Djuv.

I Sauda sentrum finnes blant annet helårs utebasseng, restauranter og shoppingmuligheter, for å nevne noe.

Alltid tilgjengelig

Øyvind Djuv forteller at det i arbeidet med infrastrukur er lagt stor vekt på bruk av lokale krefter.

– Vi har endt opp med et godt fungerende hyttefelt, der man har svært lave felleskostnader, faktisk godt under de normale kommunale. I tillegg har vi ikke hatt noen avvik, så her er det trygt og rimelig å bygge hytte, sier han. Hyttegrenden har eget vannverk og kloakkrenseanlegg.

Fastpris på råtomt i tredje hyttefelt er 650.000,-. Ønsker du heller å leie tomt, finnes det også mulighet for det i felt 1 og 2.

– I Haugane Hyttefelt skal du trives og ha det godt. Vi lover også at du alltid skal komme deg opp med bil. Det sørger vi for, sier Djuv. Det er i alt 18 tomter som nå er tilgjengelig for kjøp, og oppstart er beregnet til våren 2018.