Laster Arrangementer

Bare Egil og Aslags superpopulære barneshow

Kultur

Aslag Guttormsgaard og Egil Hegerberg kommer til Sauda. Sammen presenterer de et superpopulært barneshow i grenseland mellom konsert og teaterstykke.

Egil og Aslak har spilt sammen i over 20 år i band som Hurra Torpedo og Black Debbath. Aslag er også velkjent fra diverse roller i barne-TV-serier som Hønsemannen, Lesekorpset og Kometkameratene. Egil er kjent fra TV-programmer som Brille og Nytt på Nytt og sitt eget Bare Egil Band, som har vist seg å ha stor gjennomslagskraft både blant barn og voksne.

Etter mer en 200 forestillinger både i regi av Rikskonsertene, Den kulturrelle skolesekken og diverse kulturhus og andre konsertscener er showet godt innøvd, men med ekstremt mye publikums-involvering er aldri to forestillinger like.

Dette er nemlig et svært morsomt, men til tider også svært utfordrende show for barna. Her får de ofte sitt første brutale møte med alt fra ironi til en del ubehagelige sannheter som de kanskje ikke er helt vant til å høre, som at barn faktisk er en god del dummere enn voksne og at de også er svært bråkete. Dette siste er på mange måter en selvoppfyllende profeti for det blir som regel et voldsomt engasjement blant publikum.

Passer best fra 6 år og oppover.

Detaljer
Dato: 24. oktober
Tid 17:00
Kategori: Kultur
Aldersgrense: 6 år
Pris: 100kr - 150kr
Billetter: Kjøp her

Arrangere noe?

Skal du arrangere noe i Sauda som du mener andre bør vite om? Registrer ditt offentlige arrangement her eller send info på e-post til [email protected], så skal vi få det på plass i kalenderen!