Laster Arrangementer

Britt-Synnøve Johansen m/band: Fra Champs-Elysèes til Storhaug allè

Skulegata 20,
4200 Sauda

mars 27 @ 19:00

Er veien lang fra Paris til Stavanger? Britt-Synnøve mener helt klart nei.

I mange år har hun med stor suksess tolket Edith Piafs musikk på sin egen karmøydialekt. Hun elsker Piaf og hun elsker fransk musikk generelt. Det er noe med franske chansons. Nå er tiden moden for å sette et nytt prosjekt ut livet. Sammen med pianist Svein Ragnar Myklebust og to andre musikerer gjør Britt-Synnøve sine versjoner av melodier som «La Mer», «Ne Me Quitte Pas» og «La Chanson De Prevért», franske klassikere oversatt til karmøydialekt av Britt-Synnøve. Samtidig trekker de en tråd hjem til Britt-Synnøves tilholdssted – Storhaug i Stavanger. For Britt-Synnøve har lenge lurt på hvorfor det ikke skrives slike melodier lenger? I årevis har hun lett etter noen som kan lage det hun mener er nye chansons, og hun har funnet gull. Ragnvald Wernøe, en utflytta bergenser som bor langt ute på flateste Jæren, har levert et knippe melodier som Britt-Synnøve har satt tekster til.

Dette blir en kveld med franske chansons og norske nyskrevne chansons i skjønn forening. En kveld som tar deg med fra kabarét til soaré. Fra glede til sorg. Fra latter til tårer. Fra lykke til sjalusi. Fra Paris til Storhaug.

Rett og slett ”Fra Champs-Élysées til Storhaug allé”.

I tillegg til Svein Ragnar Myklebust på flygel vil Britt-Synnøve også ha med seg to andre musikerer under denne konserten.

Sang: Britt-Synnøve Johansen

Flygel: Svein Ragnar Myklebust

Melodier: Ragnvald Wernøe/Britt-Synnøve Johansen/Svein Ragnar Myklebust

Tekster og oversettelser: Britt-Synnøve Johansen

Noe gikk galt.
Google Maps ble ikke lastet inn ordentlig på denne siden. Du finner en nærmere teknisk forklaring i JavaScript-konsollen.

Britt-Synnøve Johansen m/band: Fra Champs-Elysèes til Storhaug allè