Laster Arrangementer

Grethe Svensen og Gospel Explosion Sauda!

Konsert, Kultur

Konsert med Grethe Svensen og Gospel Explosion Sauda.

For første gang arrangerer Gospel Explosion en weekende i Sauda. Og den avsluttes med stor konsert søndag 4. oktober. Kjell Valle er dirigent og J C Vestun er med på piano. Det blir gospel av beste merke, og Grethe Svensen kommer til å gjøre noen låter alene også. Du er hjertelig velkommen.

Gospel Explosion er et prosjektkor hvor alle som vil kan være med å synge. Og det er lokale sangere fra Sauda og omegn som danner koret. Har du lyst til å være med i koret? Med deg på korweekenden her: https://gospelexplosion.no/paamelding/sauda

2020 har blitt et annerledes år med Covid 19 som har utfordret oss på de fleste områder.

Med Gospel Explosion inviterer til konsert på tross av dette. Vi forholder oss til smittevernreglene og alle skal føle seg trygge!

Konserten består av fantastiske sanger om fremføres av koret bestående av lokale sangere. I koret finnes det også gode solister som bidrar.

Vi i Gospel Explosion er stolte over å få være ambassadør for Mission Aviation Fellowshiop (MAF) så 25 kr av din billett går rett til MAF som feiirer 75-årsjubileum i år.

På konserten får du også høre litt om hvor hjelpen går.

Velkommen til konsert med Norges heftigste korprosjekt!

Detaljer
Dato: 4. oktober
Tid 18:00 - 21:00
Kategori: Konsert, Kultur
Pris: 185kr - 285kr
Billetter: Kjøp her

Arrangere noe?

Skal du arrangere noe i Sauda som du mener andre bør vite om? Registrer ditt offentlige arrangement her eller send info på e-post til [email protected], så skal vi få det på plass i kalenderen!