Laster Arrangementer
Jubileumsforestilling

Jubileumsforestilling, Sauda Trekkspillklubb og gjester

Skulegata 20,
4200

oktober 16 @ 17:00

Velkommen til konsert med Rita Fotland & Kåre Bøe,  Odd Arne Halaas og Sauda Trekkspillkllubb

Ekte spilleglede med Rita Fotland & Kåre Bøe

Fotland Bøe vokste opp i Time Kommune, og er nå bosatt på Jørpeland.  Hun ble født i 1975, med trekkspill på brystet. Ritas far spilte selv dette instrumentet, og hun ble fostret opp på  Arnt Haugen, Carl Jularbo og Freddy Kristoffersen.

Fotland Bø fikk sitt første trekkspill som seksåring, og lærte seg selv å spille på instrumentet, med faren som veileder.  Som syvåring fikk hus sin første spillejobb på et av Time kommunes arrangementer. Deretter ble det flere opptredener. Hun har blitt vestlandsmester på trekkspel og gammaldans flere år på rad.

Rita gjorde sangen ” Fotlandsfossen” , skrevet av Kjell Hadland,  populær for en årrekke siden, og melodien har blitt ”obligatorisk” i Rogalands  allsanghefter . Fotland Bøe har lenge undervist i instrumentet sitt ved kulturskolene i Time og Hå. Opptrer som studiomusiker og solist ved begravelser. Har  reist mye rundt med Torolf Nordbø, alias”Radio Innante”. Spiller i duo sammen med Harald Undheim.

Rita er gift med Kåre Bøe og sammen reiser de mye rundt og spiller i lag, og nå kommer de altså til Sauda.

Artigkar med stort trekkspillhjerte

Odd Arne Halaas (43) fra Eide på Nordmøre er artigkaren som blander gode historier med god trekkspillmusikk og sang. Det er som å trykke på en knapp, så rauser det ut fra musikeren Halaas melodier og tekster du sjelden hører i dag, fra “Ønskekonserten” på 50-tallet til svingende trekkspillperler. 

Han har et enormt repertoar av melodier vi minnes, og humoristen rommer en usannsynlig flora av sann og usann storlyging.

I covidtida har han bygd opp en ønskekonsert på nettet, der han hver lørdag samler skarer av fans fra Nordmøre og Sverige  til Australia og USA til en særdeles krevende sport: Å oppfylle ønskene om god, gammel norsk musikk med refreng og stor gjenkjennelse. Han er høyt på listene over strømmede artister på nettet. (Blant de 20 mest sette artistene i Skandinavia i 2020-2021)

 

Dato

oktober 16

Billett

Kjøp billett her!
}

Tidspunkt

17:00 - 17:00
Noe gikk galt.
Google Maps ble ikke lastet inn ordentlig på denne siden. Du finner en nærmere teknisk forklaring i JavaScript-konsollen.

Jubileumsforestilling, Sauda Trekkspillklubb og gjester