Laster Hendelser

På død og liv – norsk fjellredning fra innsiden

Sport og Idrett

Den erfarne klatreren og redningsmannen Ture Bjørgen har brukt to år på å skrive boka På død og liv – norsk fjellredning fra innsiden, som kom ut i november 2018. Bjørgen har vært med i Rogaland Alpine Redningsgruppe helt fra starten for 25 år siden. Disse redningsklatrerne har opplevd det aller meste, fra spektakulære operasjoner med lykkelig utgang og kongens fortjenestemedalje til dyp fortvilelse over å hente sine egne døde kamerater ned fra fjellveggen. På død og liv inneholder intense beretninger om disse aksjonene og trekker samtidig linjene tilbake til starten av norsk fjellredning for mer enn 100 år siden. Boka og de engasjerende fortellingene har sørget for fullsatte foredrag en rekke steder både i Sør- og Nord-Norge.
– Mottakelsen har vært veldig bra. Jeg har bare fått positive tilbakemeldinger både på boka og foredragene. Det er hyggelig å få høre at jeg har klart å ta opp alvorlige temaer på en god måte, sier Bjørgen.

Detaljer
Dato: 6. desember
Tid 19:30
Kategori: Sport og Idrett
Billetter: Kjøp her
Sted
Sted: Folkets Hus
Adresse:
4200, Sauda Norge

Arrangere noe?

Skal du arrangere noe i Sauda som du mener andre bør vite om? Send info på e-post til [email protected], så skal vi få det på plass i kalenderen!

Del dette: