Laster Arrangementer

S7S-kickoff med “Jakten på magiske turøyeblikk!”

Kultur

Vi runder av S7S-sesongen 2020, og kjører på med et kick-off av kommende sesong! Kvelden vil inneholde presentasjon av hefte og nuter for 2021-sesongen, premiering av beste bilde, flotte trekkepremier, utdeling av t-skjorter til de som har fullført 2020-sesong mm.! I tillegg har vi vært veldig heldige og fått med oss Alexander Read som holder det populære foredraget “Mina og meg – JAKTEN PÅ MAGISKE TURØYEBLIKK!”. Dette blir både underholdende og inspirerende, og vi gldere oss til å se deg der!

Program:
19:00 – 20:00: Velkommen. Introduksjon av kommende sesong med nye S7S-topper.
20:00 – 21:00: “Mina og meg – jakten på magiske turøyeblikk”
21:00: Premiering av beste bilde og trekkepremier.

Gjennom hele kvelden vil det være mulig å kjøpe heftet med turer for kommende sesong, samt hente ut t-skjorter for fullført 2020-sesong. Det vil også være mulighet for å kjøpe seg det man ønsker av forfriskninger fra Kraft Kafe.

Om foredraget:
Motivasjonsforedrag for å prøve å få flere ut på tur. Dørstokkmila kan være stor, kanskje vi kan hjelpe dere med å få denne lavere?

Sammen drar vi på oppdagelsesferd i fjellet i jakten på magiske turøyeblikk. Alexander forteller om ukonvensjonell barneoppdragelse på 1600 høydemeter, om savn og barnetårer, troll og turmagi. Hva skjer med planleggingen og gjennomføringen av turen når fjellguiden i front er en liten jente på 3 år? Og hvordan skifter man egentlig bleier i 20 minus og 19 sekundmeter?

«Mina og meg er et sterkt foredrag som ikke bare deler sin glede over naturopplevelser med publikum, men også viktigheten av å verdsette de små (men store) tingene. Alexander deler raust av både gode og litt mindre gode dager på tur med sin datter Mina og får tilhørerne til å reflektere, gråte en skvett og ikke minst le en god del»

Foredraget passer for voksne og barn fra 8 år.

Detaljer
Dato: 9. oktober
Tid 19:00 - 22:00
Kategori: Kultur
Aldersgrense: 8 år
Pris: 250,-
Billetter: Kjøp her

Arrangere noe?

Skal du arrangere noe i Sauda som du mener andre bør vite om? Registrer ditt offentlige arrangement her eller send info på e-post til [email protected], så skal vi få det på plass i kalenderen!