Kløver Hotel

Hotell

 

Sentrumshotellet i Sauda

På Kløver Hotel ønskes du velkommen av hotellets vennlige ansatte med en kopp kaffe og åpne armer.

Enten du besøker oss for å oppleve den vakre naturen eller i anledning jobbreise er Kløver Hotel et fantastisk utgangspunkt for ditt opphold i Sauda. Med familievennlige fasiliteter ønsker vi deg og dine velkommen til et minneverdig opphold hos oss.

Avhengig av størrelsen på ditt reisefølge kan du velge mellom enkeltrom, dobbeltrom, familierom (med plass til fire personer) og en klassisk suite for to. Familier på opp til seks personer kan innlosjeres i et superior-rom med king-size-seng. Mot en avtalt ekstrakostnad er det også mulig å sette inn en ekstraseng i alle rom, bortsett fra enkeltrom.

Alle våre rom har skrivebord, sittegruppe og eget bad med dusj eller badekar. Har du behov for å stryke en skjorte finner du utstyr for det her, og hotellet tilbyr også eget vaskeri mot ekstra kostnader. På rommet har du også tilgang til hotellets trådløse nettverk samt kabel-TV og radio.

Kløver spisesal

God mat på hotellet

Forsyn deg med dagens måltider fra hotellets to serveringssteder, som byr på lekre retter fra buffé og à la carte.

Restaurantene er innredet i klassisk stil med peis og synlige trebjelker. Her kan du velge fritt av den innholdsrike à la carte menyen som spesialiserer seg på spennende kinesiske retter og ekte norsk husmannskost.

En næringsrik og smakfull frokost serveres daglig i buffé-restauranten, slik at du får en god start på dagen før du legger ut på sightseeing i vakre Sauda. Ved høytider som jul, påske og private arrangementer byr vi også festbufféer og deilige koldtbord.

Kløver entre 3Klart for kurs og konferanser

Vi har lokaler som egner seg utmerket til kurs og konferanser. Lokalene er utstyrt med det som behøves av utstyr, vi kan i tillegg stå for servering.

Midt i sentrum

Kløver Hotel har en fantastisk beliggenhet i sentrum av Sauda. Her har du kort vei til byens trivelige butikkområde og kan enkelt ta deg frem til områdets populære turistattraksjoner.

Hotellet ligger noen få minutters gange fra Sauda turistinformasjon. Ankommer du i skisesongen ligger Svandalen Skisenter en 20 minutter lang biltur unna.

 

  • Hotellet ligger midt i Sauda sentrum
  • Vi har over 25 års erfaring
  • Kapasitet på over 130 overnattinger
  • Vi har over 50 rom