Makalaust

Turist

Makalaust AS tilrettelegger den lokale kompetansen og de fantastiske ressursene vi har i Ryfylke på en plattform. For bedrifter og grupper som ønsker å besøke regionen har vi mange spennende tilbud, enten de vil ha en samling, kurs eller andre opplevelser.

Vi liker å bli utfordret, så ta gjerne kontakt!

 

Opplevelser

Makalaust har satt opp forskjellige utendørs og innendørs opplevelser til alle årstider som skal passe til enhver gruppe som kommer til oss. Book opplevelsene dine hos oss. Vi tilbyr alt fra helikoptertur til kokkekamp.

Foredrag

Makalaust kan tilby både faglige og kulturell innslag til ditt opphold hos oss. Vi har samlet dyktige personer fra Sauda, Suldal og Vindafjord med stor kunnskap og bred erfaring fra forskjellige områder.

Utleie

Våre lokaler rommer 30 personer og egner seg godt til dåp, konfirmasjon eller minnestund. For bedrifter og grupper er det mulig å tilrettelegge selv, eller du kan overlate planleggingen til oss.

Vi skaffer mat, foredragsholdere, aktiviteter, underholdning, transport og overnatting samt annen nødvendig bistand. Har dere andre ønsker eller behov gjør vi vårt beste for å tilrettelegge disse også.

Ønsker dere en ny vri på de vanlige styremøtene med overnatting? La oss ta deg med til en fjellhytte i området som er kåret til Saudas peneste dalføre, hvor dere kan nyte unik utsikt og god oppvartning.

Vi skreddersyr alt du trenger til Kick Off, ledersamlinger, konferanser, møter, julebord og turer tilpasset årstiden.