Personvern- og cookiepolicy

Home // Personvern- og cookiepolicy

Behandling av personopplysninger

Portal Sauda samler inn personopplysninger fra deg gjennom registrering av kontaktinformasjon i interesseskjemaer o.l. på våre nettsider eller gjennom en tredjeparts tjeneste.

Beskyttelse av dine private opplysninger er viktig for oss.  Vi vil kun bruke ditt navn og andre personopplysninger i overensstemmelse med personopplysningsloven. Vi henter inn slik informasjon kun i de tilfeller det er relevant for oss og for din befatning med Portalsauda.no. Behandling av disse personopplysningene skjer i henhold til norsk personvernlovgivning, som har som formål å sikre dine opplysningers konfidensialitet, integritet, tilgjengelighet og kvalitet.

Kontaktinformasjon som telefonnummer eller e-post brukes til å ta kontakt med deg som har meldt interesse for å ett av våre nyhetsbrev.

Du har rett til å få innsyn i informasjonen som er lagret om deg og du kan be om å få slettet informasjon.

Ønsker du å få innsyn i informasjonen vi har om deg eller har andre henvendelser knyttet til personvern ta kontakt her: kontakt@portalsauda.no

 

Bruk av cookies på Portalsauda.no

Portal Sauda anvender cookies for å forbedre din opplevelse når du besøker våre nettsider. Det betyr at du etterlater deg elektroniske spor ved bruk av portalsauda.no. Cookies på portalsauda.no brukes til trafikkmåling, optimering av sidens innhold samt til å understøtte vår online markedsføring. Ved å bruke hjemmesiden aksepterer du samtidig at Portal Sauda benytter cookies som beskrevet nedenfor, med mindre du har valgt å deaktivere cookies i din nettleser. Deaktiverer du cookies (se veiledning nedenfor), kan du oppleve at visse sider, som krever cookies, ikke kan vises korrekt.


“Cookie-paragrafen”:

 § 2-7 b. Bruk av informasjonskapsler/cookies

Lagring av opplysninger i brukers kommunikasjonsutstyr, eller å skaffe seg adgang til slike, er ikke tillatt uten at brukeren er informert om hvilke opplysninger som behandles, formålet med behandlingen, hvem som behandler opplysningene, og har samtykket til dette. Første punktum er ikke til hinder for teknisk lagring av eller adgang til opplysninger:

1. utelukkende for det formål å overføre kommunikasjon i et elektronisk kommunikasjonsnett

2. som er nødvendig for å levere en informasjonssamfunnstjeneste etter brukerens uttrykkelige forespørsel.

Hva er en cookie?

En cookie er en liten, passiv tekstfil som blir lagret på brukerens datamaskin, smartphone eller tablet. Den gjør det mulig å gjenkjenne brukerens datamaskin og samle inn informasjon om hvilke sider og funksjoner brukerens nettleser besøker. Cookies er anonyme og inneholder ingen personlige opplysninger. De kan derfor ikke identifisere deg, din datamaskin eller om datamaskinen brukes av én eller flere personer. Den kan heller ikke spre datavirus eller andre skadelige programmer.

Permanente eller midlertidige cookies

Cookies kan være “midlertidige” eller “permanente”. De midlertidige cookiene er knyttet til det aktuelle besøk på hjemmesiden og slettes automatisk når du lukker din nettleser. De permanente cookiene vil derimot bli lagret på ditt utstyr. Permanente cookies sletter seg selv etter en viss periode, men vil bli fornyet hver gang du besøker hjemmesiden.

Tredjeparts cookies

Vi benytter oss også av tredjepartscookies på portalsauda.no. En tredjepartscookie er en cookie som plasseres av andre enn Portal Sauda selv. f.eks Facebook. Det kan f.eks være til analyseformål eller anonym sporing av trafikk på tvers av hjemmesider. For informasjon om deres cookies- politikk henvises det til de respektive leverandørers hjemmesider.

Oversikt over cookies på Portalsauda.no

Nedenfor finner du en mer detaljert oversikt over cookies på Portalsauda.no.

Cookie navn Type informasjonskapsel Første eller tredje part Kan bli blokkert Økt eller vedvarende Utløpsdato Hensikt
Facebook Egenskaper Tredjepart Vedvarende Disse informasjonskapslene lar deg se facebook-innhold på nettsidene.
NID Nødvendig Tredjepart Vedvarende 1572212381.5607 De fleste Google-brukere vil ha en preferanse informasjonskapsel kalt NID i nettleserne. En nettleser sender denne informasjonskapselen med forespørsler til Googles nettsteder. NID-informasjonskapsel inneholder en unik ID som Google bruker til å huske dine preferanser og annen informasjon, for eksempel ditt foretrukne språk (f.eks. Engelsk), hvor mange søkeresultater du vil ha vist per side (f.eks. 10 eller 20), og om du Ønsker å aktivere Googles SafeSearch-filter.
__AntiXsrfToken Nødvendig Tredjepart Økt Denne informasjonskapselen brukes til å forhindre overgrep på forespørsler fra nettsiden på forespørsel om forfalskning (ofte forkortet som CSRF). CSRF-angrep utnytter tilliten som et nettsted har i en brukers nettleser.
lang Nødvendig Tredjepart Vedvarende 1556487521.9518 Holder kontroll på språkpreferanse
AWSALB Nødvendig Tredjepart Vedvarende 1557005923.3972 Vi bruker eksterne tjenester for raskere lasting av bilder og videoer. Disse setter en informasjonskapsel for å finne riktig lokasjon for å nå deg raskere.
wordpress_sec_ Nødvendig Tredjepart Økt Disse informasjonskapslene hjelper oss med å holde deg innlogget på vår side.
PHPSESSID Nødvendig Tredjepart Økt For å lagre en enkel melding når et skjema er sendt som kan vises på en annen side. For eksempel, hvis en forespørsel skjema er fullført feil, vil en melding bli lagret og presentert til brukeren for å indikere feilene i innleveringen. Når en forespørsel er sendt inn, er en melding lagret og presentert til brukeren takker dem for deres henvendelse. Ingen personlig informasjon lagres i denne informasjonskapselen
wordpress_logged_in_ Nødvendig Tredjepart Økt Disse informasjonskapslene hjelper oss med å holde deg innlogget på vår side.
__utma, __utmb, __utmc, __utmt, __utmz, _ga, _gat, _gid Statistikk Tredjepart Vedvarende Vi bruker Google Analytics, en nettanalysetjeneste fra Google. Google Analytics bruker informasjonskapsler som gjør at vi kan analysere bruken av nettstedet vårt og kompilere rapporter om nettstedaktivitet og internettbruk.
act, wd, xs, datr, sb, presence, c_user, fr, pl, reg_ext_ref, reg_fb_gate, reg_fb_ref Markedsføring Tredjepart Vedvarende Facebook bruker informasjonskapsler for å målrette brukere med personlige annonser
_gat_gtag_UA_108000787_1 Statistikk Tredjepart Vedvarende 1556400807 Vi bruker Google Analytics, en nettanalysetjeneste fra Google. Google Analytics bruker informasjonskapsler som gjør at vi kan analysere bruken av nettstedet vårt og kompilere rapporter om nettstedaktivitet og internettbruk.
_hjIncludedInSample, _hjClosedSurveyInvites, _hjDonePolls, _hjMinimizedPolls, _hjDoneTestersWidgets, _hjMinimizedTestersWidgets, _hjShownFeedbackMessage Statistikk Tredjepart Økt På denne nettsiden bruker vi Analytics og tjenester fra Hotjar, et selskap basert på Malta. HotJar hjelper oss med å få innblikk i hvordan nettstedet vårt brukes. Vi plasserer denne informasjonen selv.