Ryfylke Bygg AS

Tømrer

Byggfirma med lokalt engasjement

Ryfylke Bygg AS ble etablert i 2001. Firmaet har i dag 22 ansatte. Vi holder til i egne lokaler på industriområdet på Birkeland og har moderne kontorfasiliteter og en stor lager hall.

Vi ønsker å ha et godt omdømme og utføre vårt arbeid slik at kunde er fornøyd og at vi også kan være tilfredse med resultatet. Kompetanse er viktig for å utføre arbeidet på en sikker og god måte, derfor har alle våre ansatte fagbrev som tømrer.

Ryfylke Bygg AS er medlem i Rytopp med lærlingeordning slik at fremtidig rekruttering er ivaretatt på beste måte. Vi har og alltid utplasserte elever fra Sauda Videregående skole.

Vi skal ha godt samarbeid med våre underleverandører slik at alle ledd sikres med god kvalitet, service og oppfølging ovenfor våre kunder. Firmaet bygges opp etter prinsippet «sten for sten», og har i dag en moderne bilpark, brakker, stillas, styringssystemer, lift, og alt nødvendig utstyr for bygging.

Vi bygger nye hytter og hus, samt rehabiliterer boliger, bygger utbygg og skifter tak/kledning/vinduer. Videre har vi rammeavtale med Rogaland Fylkeskommune og ansvar for Sauda Videregående Skole avdeling, Sand, Lofthus og Birkeland. Vi har og rammeavtale med Sauda Kommune. På industri har vi flere jobber med ombygging, nye kontorer, lydisolering med mer for kunder som Eramet Norway AS, Rysteg, Statnett, Statkraft, Haugaland Kraft og Coop Haugalandet.

Ryfylke Bygg har og egne hyttefelter i Sauda samt at vi samarbeider med andre aktører. Eksempelvis Svandalen Holding der vi har bygget 16 enheter og 200 er det totale målet.

Ryfylke Bygg er og opptatt av Sauda samfunnet og har i alle år deltatt med sponsing og støtte til lag og foreninger for idrett og spesielt barneidrett. Pr i dag har vi sponsoravtale og reklameplassering på følgende steder: Lyngmyr idrettsanlegg, Sauda Sykkelklubb, Sauda idrettslag langrenn, Sauda stadion, Hovlandsnuten opp, Hoppgruppa, turlaget, Sauda golfklubb med mer.

Vi er en god gjeng på 22 stk som ønsker å ta godt vare på arbeidsplassen vår, skal vi få det til må vi levere et bra produkt og forlate byggeprosjektet når kunden er fornøyd. Det har vi gjort i over 10 år og skal gjøre det fremover også.

Nybygg

Ryfylke Bygg As har oppført over 50 hytter og hus. På eneboliger har vi avtale med Norske Hus Boligsystemer AS. På hytter har vi og en avtale med IHT Arkitektkontor i Sandnes. Linker til disse 2 selskapene er nede på fremsiden.

En bolig skal vi ha hele livet, med vår erfaring og kvalitet er det vårt ansvar og sørge for at kunde får som avtalt. Å bygge hus er en omfattende prosess og derfor er vår største fordel at vi er her i Sauda og skal være her i fremtiden også. Da kan all planlegging og utførelse skje lokalt med et godt samarbeid.

Fritiden er vår viktigste tid, her står familietid i fokus og en hytte er en drøm mange har. Vi bygger skikkelig slik at hytta kan vare i mange år fremover, ja gjerne flere generasjoner som ”familiehytta”. Flere ønsker også å bidra med egeninnsats og her er vi fleksible. Vi syr sammen en pakke som passer for hver enkelt kunde.

Vi bygger for mange kunder som ikke bor i Sauda. Her har vi god erfaring om hva som trengs av hjelp og bistand. Vi ordner gjerne alle faggrupper og følger prosjektet hele veien. Så sendes det jevnlig bilder til kunde. Vi har og ytt ekstra hjelp flere ganger med låning av henger, varemottak osv.

Så skal Dere bygge nytt, invester i et besøk og la oss vise hva vi kan bidra med.

Rehabilitering / Påbygg

Ryfylke Bygg As har i alle år hatt med rehabilitering av boliger i Sauda. Dette i alt fra gamle tømrerhus til nyere boliger.

Rehabilitering krever erfaring og en god fartstid som tømrer. Vi har denne erfaringen og har til enhver tid rehabilitering / oppussing gående som prosjekt.

Vi har arbeid for de fleste forsikringsselskaper. Når skaden først er kommet, har vi erfaring og kompetanse til å bistå kunde.

Rehabilitering krever også kjennskap til gamle bygg og byggteknikker, vi har tømrere som har over 30 års erfaring, da har en deltatt på det meste og gir en god fagkunnskap om prosjekter.

Industri og offentlig sektor

Ryfylke Bygg As har i alle år deltatt hos de lokale bedriftene med renovering og nybygg. Her har vi deltatt i prosjekt med alt fra å skifte en enkel dør til hovedentreprise med prosjekt ledelse og byggeledelse.

Dette har skaffet oss verdifull erfaring de siste fem år og vi blir mer og mer en total leverandør.

I slike prosesser når arbeidsplasser er involvert, må vi og tenke lyd, universell utforming, brann beskyttelse, osv. Her har vi god kompetanse som kommer kunde til gode.

Våre kunder er Rogaland Fylkes kommune, Eramet Norway AS, Statnett, Statkraft, Haugaland Kraft AS, Coop Haugalandet, Rysteg AS, Sauda Vekst, Bøckmann AS (Saint Gobain) osv osv.

Vi har og rammeavtale med Rogaland Fylkes kommune for Sauda Videregående skole avdeling Sand, Lofthus og Birkeland. Videre rammeavtale med Sauda kommune.

Hyttefelter

  • Åbødalen
  • Slettedalen I
  • Slettedalen II
  • Svandalen