Sauda Fjordhotell

Hotell

Sauda Fjordhotell: Den hvite Perlen ved fjorden

Bare noen minutter fra Sauda Skisenter og golfklubben, ligger Sauda Fjordhotell som en majestetisk perle. Her er det historisk sus i hver eneste stue, og stolthet i hvert eneste måltid som serveres.

Sauda Fjordhotell er umulig å ikke legge merke til. Kommer du med båt inn Saudafjorden, åpenbarer det vakre bygget seg i Saudasjøen. I all sin hvite prakt forteller hotellet om en tid da detaljer, kvalitet og luksus gikk hånd i hånd. I dag det familien Urheim og Heggø som sørger for at gjestene fortsatt får en helt spesiell hotellopplevelse.

– Hotellet er bygget i jugendstil, og var opprinnelig for de aller rikeste, som kom på reise fra Stavanger. Nå kan alle komme og oppleve dette unike bygget, og kose seg med alt det Sauda har å tilby, forteller hotellsjef Brit Elise Urheim.

Mellom Trolltunga og Prekestolen

Opplevelsene står nærmest i kø både vinter og sommer i Sauda. Om vinteren kan du nyte topp skibakker i Sauda Skisenter, bade utendørs i 33 grader varmt vann i helårsbassenget i sentrum, eller ta en shoppingrunde før du koser deg med tradisjonsmat på fjordhotellets restaurant.

Om sommeren har du golfbane i gangavstand fra hotellet, og badestrand ved sjøen, samt fantastiske turløyper å utforske. Da er dessuten det familievennlige badeanlegget  åpent. Her kan du bade og kaste deg utfor i vannsklier både innendørs og utendørs.

– Sauda er nydelig, og vi håper at flere oppdager oss i tiden som kommer. Midt mellom Trolltunga og Prekestolen er vi, og vi har Hovlandsnuten. Det er en praktfull tur på fire timer, som starter like ved hotellet her, forteller Urheim.

Kurs og konferanse

Vintergjestene ved Sauda Fjordhotell vil ha mulighet til en tilrettelagt opplevelse. Hotellet tilbyr i vinter en spesialpakke for skientusiaster, kalt #skiwee. Dette kan du lese mer om i egen fane på denne siden.

Sauda Fjordhotell har 26 rom, fordelt på 18 dobbeltrom og åtte enkeltrom. I tillegg har hotellet ni frittstående hytter for utleie. Bedrifter har også meget gode fasiliteter å benytte til konferanser, kurs eller julebord. Her finnes flere store stuer, samt konferansesaler med prosjektor.

– Det er et nydelig sted å holde konferanse, med den utsikten, frisk luft og hotellets atmosfære som bidrar til en fin opplevelse for alle. Ønsker man å koble av etter en lang møtedag kan hotellet tilby komfortable stuer med nydelig utsikt, god restaurant, bar med alle rettigheter, biljardbord, samt storskjerm der vi viser fotball og annen sport. Eller man kan ta en tur i en av de mange gode turløypene som begynner like ved hotellet, sier hotellsjef Brit Elise Urheim.

En all-inclusive ski-opplevelse

#Sauda Fjordhotell legger alt til rette for at gjester skal få den optimale ski-ferien og introduserer #skiwee. Et skiweekend – tilbud hvor alt er inkludert.

Sauda Fjordhotell ønsker å tilby våre gjester den beste service man kan tenke seg. Derfor inneholder #skiwee alt man trenger for en fantastisk ski-opplevelse. Overnatting med frokost er en selvfølge. I tillegg er nistepakke, transport tur/retur til skiløypene, og tre-retters middag inkludert. Vi har også egen skigarasje hvor våre faste kunder kan oppbevare sitt utstyr helt gratis. Ønsker du å reise med hurtigbåten fra Stavanger så henter og bringer vi gjester ved kaien i Sauda. Heiskort til Sauda Skisenter får du kjøpt i resepsjonen med 20% rabatt. Velkommen!

Bestilling må skje per telefon: 52 78 23 63 eller per epost: [email protected]

Booking og kontakt