Tara

Klær og mote

Logo tara

Tara:
Trendy og tilgjengelig

– Tara er butikken for den som er opptatt av en personlig handleopplevelse og tidsriktige klær av høy kvalitet, forteller daglig leder Solfrid Seim Nilsen.  I år fyller Tara ti år, og satser som aldri før.

Motebutikken Tara er inne i sitt tiende år som foregangsbutikk innen klestrender i Sauda. De siste to årene har vært preget av et oppsving i omsetningen, og Solfrid Seim Nilsen tror mye av hemmeligheten ligger i å være tro mot egne planer og ambisjoner.

– Vi ønsker å være en møteplass, en formidler av moter, og ikke minst en del av et levende Sauda Sentrum. I tillegg tror jeg folk får øynene mer og mer opp for det varierte utvalget vi har, sier hun.

Tara følger med

Tara fører klær fra mange ulike merker, og her finnes et stort utvalg av ulike stiler og moteretninger, og i motsetning til hva noen tror, er det ikke bare dyre klær å finne.

– Da Tara startet her for ti år siden, var det annerledes enn i dag. Nå er butikken svært allsidig, også prismessig. Vi fører klær av god kvalitet, i ulike stiler og fra merker med varierende prisnivå. Det viktigste er at vi har stor variasjon og at vi fornyer oss hele tiden. Motene forandrer seg, og vi følger med, sier Nilsen.

Det lille ekstra

Solfrid og kollegene hennes på Tara scorer høyt på service, men dette er ikke nok i seg selv. Det gjelder også å være tilgjengelig og engasjert i lokalsamfunnet.

– Vi forsøker å gjøre det lille ekstra for at folk skal få glede av butikken og de varene vi har. For eksempel med tilpassede åpningstider, som tar hensyn til både hyttefolket, de som bruker skitrekket og ikke minst saudabuene selv.

En opplevelse

Nilsen forteller at det ofte kommer kunder direkte fra skitrekket på ettermiddagen. Da får de noe varmt å drikke, og en hyggelig stund sammen med Taras engasjerte medarbeidere.

Det er ingen tvil om at Tara er en sosial butikk, der mange stikker innom for å kikke, prate, handle, prate litt til.

– Om folk handler når de er innom er ikke viktig. Vi bygger relasjoner med kundene, og gir dem en opplevelse når de er her.  Det kan være en prat og en kaffekopp, eller prøving av nye klær. Kundene bestemmer, og de skal kose seg hos oss. Handlingen tar de når de finner noe de liker, sier Nilsen.

På Tara finner du: