Logo til Brødrene Selvik

Telefon

Nettsiden

Adresse

Treaskjæret 10,
4200 Sauda

Brødrene Selvik

Entreprenør

Alt innen bygg og betong

50 års erfaring med bygg, betong og verksted gjør Brødrene Selvik AS til en bauta innen denne typen fagarbeid i Sauda. Stolthet og arbeidsvilje er nøkkelen til suksessen.

De fleste suksessrike bedrifter har en god historie om hvordan det hele startet, og entreprenørfirmaet Brødrene Selvik AS er intet unntak. Denne historien startet i 1967, med to brødre med stå på-vilje og gründerinstinkter. De startet med en enkelt Brøyt, og tok lokale oppdrag.

Med tiden ble det faste oppdrag for smelteverket, og etter som årene har gått, har den ene Brøyten blitt til en millionbedrift med 38 ansatte fordelt på avdelinger innen bygg og betong, grunnarbeid, grustak, og verksted.

Daglig leder i Brødrene Selvik AS er Rune Selvik.

Tjenester

Bygg og Betong

Utfører alle typer bygge- og betongarbeider, fra mindre oppdrag som trapper, murer og garasjer, til større konstruksjoner som broer, demninger og skoler. Les mer om betongarbeider på vår hjemmeside.

Grunnarbeid

Utgraving av tomter til hus og hytter, grøfte- og veiarbeid. Fjellsprenging, samt annen bearbeiding av grunn og eiendom. Sjekk hjemmesiden for mer informasjon.

Sand og grus

Brødrene Selvik AS har grustak på Kastfoss / Birkeland Herfra leverer de grus, pukk, sand og betongtilslag. Sjekk hjemmesiden for mer informasjon.

Verksted

Rykker ut for reperasjoner på tungt anleggsutsyr. Produserer egne forskalingssystemer i stål. Tar også vanlige mekaniske oppdrag.

Noe gikk galt.
Google Maps ble ikke lastet inn ordentlig på denne siden. Du finner en nærmere teknisk forklaring i JavaScript-konsollen.

Brødrene Selvik