Logo til Coop Extra

Telefon

Adresse

Brugata 2,
4200 Sauda

}

Åpningstider

man: 08:00 - 22:00
tir: 08:00 - 22:00
ons: 08:00 - 22:00
tor: 08:00 - 22:00
fre: 08:00 - 22:00
lør: 08:00 - 20:00

Extra Sauda

Dagligvare

Størst på dagligvarer

Gode parkeringsmuligheter, romslig butikk og topp service. Dette er Extra i Sauda – byens største dagligvarebutikk.

Extra legger stor vekt på pris og utvalg, og kan med sine store lokaler tilby saudabuer og hyttefolk en dagligvarebutikk som bugner av utvalg innen frukt og grønt, kjøttmat, kolonialvarer og mye annet.  Ekstra fokus på lokale leverandører gir et spennende mangfold i hyllene.

– For oss er det naturlig og viktig at lokalmaten får plass. Mangfold er viktig, også i butikkhyllene, sier butikksjef Ivar Bakka.

Service og miljø

Mangfold er også en verdi som blir godt ivaretatt i arbeidsmiljøet hos Extra.

– Vi vektlegger det å være en inkluderende arbeidsplass, og staben vår er på mange måter et tverrsnitt av befolkningen. Her møtes mange kulturer, og det er bra for miljøet. Her skal man møtes av ansatte som trives på jobb, og yter god service med godt humør, forteller Bakka.

Utvalg

Extra er en del av Coop-familien, og i tillegg til vanlige kolonialvarer, går det her an å gjøre andre viktige innkjøp. En egen seksjon for leker, blomsteravdeling, samt en egen seksjon for diverse husholdningsartikler, ting og tang til huset, eller kanskje trenger du nye støvler?

Det er mye nyttig å finne hos Extra, enten du skal finne en gave i farten, eller du skal ta selveste storhandelen for uken. Her blir du uansett møtt med stort utvalg, vennlige smil og konkurransedyktige priser.

 

Noe gikk galt.
Google Maps ble ikke lastet inn ordentlig på denne siden. Du finner en nærmere teknisk forklaring i JavaScript-konsollen.

Extra Sauda