Logo til Fjord og Fjell Delikatesser

Kontaktperson

Nils Sandanger

Telefon

Nettsiden

Adresse

Sjøen 18 4208 Saudasjøen

Fjord & fjell delikatesser

Lokal mat

Kvalitetsprodukter fra Fjord & Fjell Delikatesser

Her får du kortreiste og sunne fiskeprodukter, samt eksklusive kjøttprodukter. Åpen butikk hver fredag!

Fiske- og kjøttmat av høy kvalitet er ikke forbeholdt de store byene. Hos Fjord & Fjell Delikatesser i Saudasjøen finner du et spennende og stort utvalg av sunn og god mat av ypperste kvalitet.

 

Blant deres mest populære varer er fersk eller levende fisk og skalldyr, fisk som er saltet, samt fisk som er ferskfrosset til havs. Fjord &Fjell Delikatesser har også egne eldhus, der de røyker alle typer fisk etter ønske. Som bedrift har Fjord & Fjell Delikatesser sterke verdier som de jobber etter, nemlig høy kvalitet, kundevennlighet og prisbevissthet.

 

Hver fredag fra klokken 13.00 til 17.00 er butikken åpen. Her er det et litt nostalgisk kolonialbutikk-preg. I hyller, kjølere og frysere finner du et utvalg som vil overraske. Fra sjøen finner du blant annet sjøkreps, villkveite, makrellstørje, blåkveite, laks, ishavsrøye og torsk. Av kjøttvarer kan vi nevne hjemmelaget bacon, masser av viltkjøtt, samt spennende karbonader og burgere laget med egne oppskrifter.  I tillegg finner du både matvarer og drikkevarer fra lokale småprodusenter. Med andre ord er dette et lite eldorado for den matglade.

 

Besøker du hjemmesiden, kan du benytte «klikk og hent», og hente ferdig pakkede varer i butikken. Lenke til hjemmesiden finner du i høyre kolonne.

Velkommen til oss!

Alma Laks

Vår ekslusive laks er eldhusrøkt i Saudasjøen og er oppkalt etter mektige Allmannajuvet.

Noe gikk galt.
Google Maps ble ikke lastet inn ordentlig på denne siden. Du finner en nærmere teknisk forklaring i JavaScript-konsollen.

Fjord & fjell delikatesser