Logo til Klima og Energiteknikk

Telefon

Adresse

Birkelandsvegen 14 4200 Sauda

Klima og Energiteknikk

Ventilasjon

Pålitelighet og kunnskap

Med bred kompetanse og kunnskap innen ventilasjon og kjøling, og mer enn 30 års erfaring i faget, kan du trygt velge Klima og Energiteknikk som leverandør og samarbeidspartner.

Klima og Energiteknikk AS står for montering, tilsyn og vedlikehold av ulike ventilasjonsanlegg.

Selskapet ble etablert i 1989 av Knut Danielsen, og har siden den gang utvidet med både verksted, serviceavdeling og servicebiler.  I dag betjener de hele regionen med dyktige fagarbeidere, som raskt er på plass ved behov.

  • Ventilasjonsanlegg for kraftstasjon – Behandlet luftmengde 1.600.000 m3/h
  • Klima og Energiteknikk – Ren luft i over 30 år
  • Vi besitter bred kunnskap og kompetanse innen hele fagområdet

Isovator og sentral godkjenning

Klima & Energiteknikk besitter bred kunnskap og kompetanse innen hele fagområdet.

De har levert mange store og små prosjekter, og har fokus på å være løsningsorienterte. Saudabedriften har serviceavtale på mer enn 100 anlegg, og benytter kun leverandører med kvalitetsprodukter. Sentral Godkjenning klasse 2 og F-gass sertifiseringen ISOVATOR er på plass.

Klima og Energiteknikk tilbyr følgende tjenester og produkter:

  • Varmepumper
  • Varme, Ventilasjon og kuldeanlegg – Sentral Godkjenning Kl.3
  • Kjøling – F-gass Sertifisering Kategori 1
  • Varmegjenvinning
  • Støvrensing
  • Energiøkonomisering

Ved balansert ventilasjon med varmegjenvinning tilføres temperert og filtrert friskluft, samtidig som fukt og dårlig luft trekkes ut. På vei ut bidrar den tempererte, gamle luften til å varme opp den nye luften ved hjelp av en høyeffektiv varmeveksler. Ventilasjonsaggregater skifter automatisk mellom normaldrift med varmegjenvinning og “sommerdrift” uten varmegjenvinning. Dermed oppnås god luftkvalitet under alle driftsforhold. Samtidig spares mesteparten av kostnadene forbundet med oppvarming av ventilasjonsluften, slik at du ventilerer med god samvittighet, også i den kalde årstiden. Husk at god luftkvalitet gir god livskvalitet!

Noe gikk galt.
Google Maps ble ikke lastet inn ordentlig på denne siden. Du finner en nærmere teknisk forklaring i JavaScript-konsollen.

Klima og Energiteknikk