Logo til Presanghuset

Telefon

Adresse

Brugata 7,
4200 Sauda

}

Åpningstider

man: 09:00 - 17:00
tir: 09:00 - 17:00
ons: 09:00 - 17:00
tor: 09:00 - 18:00
fre: 09:00 - 17:00
lør: 09:00 - 15:00

Presanghuset

Leker og kosmetikk

Alltid oppdaterte og ivrige

Presanghuset i Sauda står støtt som en av byens best besøkte butikker, mer enn 60 år etter at Brekke-familien åpnet dørene for første gang. – Det gjelder å alltid være ivrig og serviceinnstilt. Vi prøver å være aller best på smil, sier eier Morten Brekke.

– Å være best på smil er et mål som er naturlig for oss. Vi kan ikke alltid være best på pris, eller alltid ha det største utvalget. Da skal vi sørge for at kundene alltid møter serviceinnstilte og smilende ansatte hos oss. I tillegg er vi opptatte av å følge med på trender og ønsker fra kundene. Det er veldig viktig å være oppdaterte, sier Morten Brekke.

Han overtok familiebedriften i 1982, og tok butikken, som i sin tid var bladforhandler, til i dag  å være Saudas spesialbutikk med leketøy, parfyme, kosmetikk, vesker og undertøy for damer. I andre etasje av huset, driver kona Unn Karin eget cateringselskap, der både smørbrød, kaker og koldtbord kan bestilles.

Leker

Presanghuset er naturlig oppdelt i seksjoner. På den ene siden er det barnas paradis, med brettspill, roboter, bamser, racerbiler og dukkevogner. Som en del av Ringo-kjeden, tilbyr Presanghuset alt det nyeste og mest populære innen leketøy.

– Det er jo veldig raske trender innen leker, og mange produkter blir plutselig populære, gjerne gjennom fjernsyn, dataspill og lignende. Da er det godt å ha en solid kjede som sørger for at vi ikke går glipp av disse varene. Ungene må jo finne det de har lyst på, sier Brekke. Det siste nye, som vi har valgt å satse på, er hobbyartikler til barn og voksne. Ta turen innom for å se vårt utvalg.

Ansatt i over 30 år

I motsatt ende av lokalene, er det duft og velvære som står i høysetet. Her finner du bestselgere fra de aller fleste merker, og det er ikke bare damene som finner det de vil ha her.

– Menn er veldig bevisste på hva de skal ha. Det nytter ikke lenger med godt gammeldags etterbarberingsvann. Nå er det Tommy Hilfiger, Marc Jacobs og andre tidsriktige merker som gjelder. Vi følger med, og vi skal ha de mest populære duftene, sier Brekke.

Morten Brekke er en allsidig mann. Fritiden går med blant annet til hjelpearbeid i Romania. Han løfter fram sine medarbeidere som helt avgjørende for å kunne gjøre dette, og etter snart 40 år bak disken, er det nå hans datter Bodil Brekke som har ansvaret for butikken.

– Jeg tror det er helt avgjørende å ha ansatte som trives på jobb, og det både håper og tror jeg at de gjør hos oss. De ansatte får mye ansvar, de drar på messer og er med på avgjørelser som tas. Jeg tror det er bra at de er inkluderte. Det fører til trivsel, som igjen fører til godt humør og god service for kundene, sier Brekke.

Barnas lekeparadis

De små finner sitt paradis på Presanghuset. Som en del av Ringo-kjeden, er butikken alltid bugnende med lekene som er i vinden til enhver tid. Leketøysavdelingen har tradisjonelt hatt stor vekt på klassiske leker, som brettspill, bamser og dukker, men også Transformers, Paw Patrol og moderne spilleker er å finne her.

Mye mer enn bare leker

På presanghuset finner du det siste innen blant annet makeup, hårprodukter og parfyme. Presanghuset innehar gode kunnskaper innen hud- og kroppspleie, og tar seg god tid til å hjelpe deg å velge de riktige produktene for deg. Her finner du både trendy merker og varer fra klassiske produsenter.

Lyst på noe godt?

I andre etasje på Presanghuset, er det innredet proffkjøkken, og her tryller Unn Karin Brekke fram herlige retter til alle typer tilstelninger. Presanghuset Catering leverer Kaker, Smørbrød og Koldtbord til alle anledninger. Du finner Unn Karin i 2.etg på Presanghuset eller på mobil: 905 68 632.

Ta kontakt for priser og meny.

Noe gikk galt.
Google Maps ble ikke lastet inn ordentlig på denne siden. Du finner en nærmere teknisk forklaring i JavaScript-konsollen.

Presanghuset