Logo til Sandal Hundedagis

Telefon

Nettsiden

Adresse

Birkelandsvegen 43 4200 Sauda

Sandal hundedagis

Hundepensjonat

Hundens barnehage i Sauda

I idylliske omgivelser ved Birkelandsvegen finner du Sandal Hundedagis, som tilbyr både dagpass for de firbente. – Vi prøver å gjøre oppholdet hos oss så hjemmekoselig og givende som mulig for hunden, forteller daglig leder Emilie Sandal.

 Kapasiteten ved Sandal Hundedagis er i dag på ti hunder. Det vil si, kapasiteten er helt sikkert langt større, men Emilie Sandal vil gi sine firbente gjester skikkelig valuta for pengene. Hun synes det er viktig at hundene blir godt kjent, og får en trygg og givende opplevelse ved å være hos dem.

Sandal Hundedagis er forhandler av Prins hundefor.

Ærlige priser

Samboer Joachim Snare og familiehunden Orin er engasjerte medarbeidere ved hundedagisen, og også Joachim mener det er svært viktig at man får en skikkelig god opplevelse, litt trim og gode relasjoner under et opphold hos dem. Nettopp derfor opererer ikke Sandal Hundedagis  med ”lurepriser”.

– Hos oss er alt inkludert i prisen. Hundene som er hos oss får skikkelige turer. Gjerne to-tre timer i god fjelluft. Vi har sett andre i bransjen som operer med ”30 minutters tur for hundre kroner ekstra”. Slik ønsker ikke vi å gjøre det, sier Snare.

Skal vi tro tilbakemeldingene på Sandal Hundedagis egen facebookside, er kundene utelukkende strålende fornøyd.

Stor plass

Sandal Hundedagis har nylig flyttet inn i nye og romslige omgivelser i Birkelandsvegen 43. Her har de firbente en stor hundegård, gressplener og tumleplass i massevis.

– Det som vi tror skiller oss litt ut i denne bransjen, er at vi forsøker å holde oppholdet helt bur-fritt. Noen hunder liker å ha hviletid i bur, og vi imøtekommer selvsagt alle ønsker. Men i utgangspunktet får hundene bevege seg rundt, både i utegården og inne, sier Emilie Sandal.

Emilie har hele livet hatt hund, og hun kunne aldri tenke seg å være uten.

– Familien vår var uten hund i tre år, og det var rett og slett ikke noe gøy i det hele tatt. Jeg trives aller best med hunder rundt meg. Dette er den kjekkeste jobben som finnes, og vi håper at folk vil bruke oss, sier Emilie og Joachim. Orin samtykker i det stille.

Noe gikk galt.
Google Maps ble ikke lastet inn ordentlig på denne siden. Du finner en nærmere teknisk forklaring i JavaScript-konsollen.

Sandal hundedagis