Logo til Sauda Idrettslag

Telefon

Nettside

Adresse

Haakonsgaten 50,
4200 Sauda

Sauda IL Fotball

Fotball

Sauda IL Fotball

Sauda IL Fotball har om lag 460 medlemmer i barne -, ungdoms – og seniorfotballen og bygges rundt verdiene «Gøy – Respekt – Entusiasme – Inkluderende = GREI». Sauda IL Fotballs visjon er at flest mulig holder på lengst mulig, samt at de som har lyst og talent skal hjelpes til å utvikle seg. For å oppnå dette skal det være fokus på å skape fotballglede og ferdighetsutvikling. Utviklingen skal foregå i et positivt og målrettet utviklingsmiljø med fokus på hele fotballspilleren, både sosialt, teknisk, taktisk og fysisk.

Sauda IL Fotball har en egen rekrutteringsansvarlig som årlig arrangerer rekrutteringsdag hvis målgruppe er alle barn i Sauda fra og med den høsten de starter på barneskolen. Målet for rekrutteringsdagen er å gi barna en forsmak på ulike lekbetonte ballaktiviteter på banen, samt gi de voksne informasjon om hva skal til for å opprette et nytt lag i klubben.

Sauda IL Fotball har med sitt varme vann fra smelteverket grønt gress hele året, og forholdene ligger således til rette for organisert fotball året rundt.

Hvem tilbudet er for:
Barn, unge og voksne fra og med fødte seks år

Noe gikk galt.
Google Maps ble ikke lastet inn ordentlig på denne siden. Du finner en nærmere teknisk forklaring i JavaScript-konsollen.