NK-kiosken

Pizza, påsmurt og menyer

God mat i farta

NK-kiosken, som for mange er kjent som Pizzabakeren, leverer god mat raskt og effektivt. Perfekt når lunsjen skal fikses, eller fredagskosen skal fikses enkelt.

 NK-kiosken er gatekjøkkenet i Sauda, der du får rask service og god mat. Her er det hamburgere, pizza og biffsnadder som er mest populært, men du får også herlige påsmurte brødvarer til lunsj, til meget hyggelige priser.

– En av våre anbefalinger er Piadina med BBQ-saus og cheddar. Den er virkelig nydelig, forteller daglig leder Yvonne Herheim. Hun har drevet gatekjøkkenet i en årrekke, og det er liten tvil om at det er et populært innslag i sentrum.

Rask mat

Tar du turen til NK-kiosken, kan du velge å ta med deg maten i farta, eller sette deg ned og kose deg i de trivelige lokalene. Yvonne er klar på hva som er de viktigste kvalitetene du får på et godt gatekjøkken.

– Maten skal være like bra uansett når du kommer, og det skal være raskt og effektivt.  I tillegg vil vi at våre kunder opplever at våre ansatte er hyggelig og hjelpsomme, sier hun.

Hos NK-kiosken finner du glutenfrie alternativer. For å sjekke nærmere hvilke ulike fristelsene du kan velge mellom, kan du trykke på knappene øverst i denne profilen.

Pizza

Helt siden Pizzabakeren startet opp for 12 år siden, har NK-kiosken vært franchisetaker, og levert fersklaget og smakfull pizza, rett fra ovnen.

Blant Sauda-favorittene kan vi nevne nr. 4, 9, 16 og 21. Alle pizzaene er laget med dagsfersk bunn, og friske, gode råvarer, etter Pizzabakerens strenge rutiner. Vi anbefaler lunsjtilbudet med en liten pizza og drikke til bare 69 kroner.

Sjekk menyen under, og finn din egen favoritt!

Påsmurt

NK-kiosken er stedet du finner et stort utvalg påsmurt brødmat. Her kan du virkelig komponere egne favoritter, eller velge fra den rikholdige menyen.

Til lunsj kan du for eksempel velge Focaccia med salat, aioli, marinert kylling, bacon rødløk og paprika, eller kanskje en skikkelig sub med roastbiff, stekt løk og remulade?

Ønsker du å velge en ekstra sunn lunsj, kan du forsyne deg i en velfylt salatbar. Uansett hva du velger, skal du få frisk og fersk mat i farta. Også glutenfritt.

Levering

NK-kiosken leverer både pizza og kald mat til større selskaper, arrangementer, for eksempel til lag og organisasjoner. Dette gjøres etter avtale. Ta kontakt for avtale.

Ring: 52783332

Se våre menyer her: