Logo til Haugane Hytter

Telefon

Haugane hytter

Hyttetomter

Hyttelykke rett ved skitrekket

Kunne du tenke deg å sikre deg hyttetomt med gangavstand til Sauda Skisenter? Nå har Haugane Hytter AS tomter for både leie og salg, og de første er allerede solgt.

– I denne hyttegrenden vil du kunne nyte den flotte naturen i Svandalen hele året, og vinterstid er det gangavstand til Sauda Skisenter. Alt er tilrettelagt for et bekymringsløst og herlig hytteliv, sier daglig leder i Haugane Hytter AS, Øyvind Djuv. Det er Haugane Hytter AS som står for drift og vedlikehold av blant annet vann og avløp for hyttegrenden.

Utebasseng

Hvem drømmer vel ikke om å kunne ta bakkene i Sauda Skisenter, spenne av seg skiene og avslutte dagen i sin egen hytte? Det er tredje byggefelt som nå er lagt ut for salg, og her kan du selv velge hvilken type hytte du ønsker å bygge.

– Det er ikke lagt noen føringer for hyttetype eller utseende, så har kan man virkelig oppfylle de ønskene og drømmene man har. I tillegg er Svandalen bare noen minutters kjøring fra Sauda sentrum, forteller Djuv.

I Sauda sentrum finnes blant annet helårs utebasseng, restauranter og shoppingmuligheter, for å nevne noe.

Alltid tilgjengelig

Øyvind Djuv forteller at det i arbeidet med infrastrukur er lagt stor vekt på bruk av lokale krefter.

– Vi har endt opp med et godt fungerende hyttefelt, der man har svært lave felleskostnader, faktisk godt under de normale kommunale. I tillegg har vi ikke hatt noen avvik, så her er det trygt og rimelig å bygge hytte, sier han. Hyttegrenden har eget vannverk og kloakkrenseanlegg.

Fastpris på råtomt i tredje hyttefelt er 650.000,-. Ønsker du heller å leie tomt, finnes det også mulighet for det i felt 1 og 2.

– I Haugane Hyttefelt skal du trives og ha det godt. Vi lover også at du alltid skal komme deg opp med bil. Det sørger vi for, sier Djuv. Det er i alt 18 tomter som nå er tilgjengelig for kjøp, og oppstart er beregnet til våren 2018.

Noe gikk galt.
Google Maps ble ikke lastet inn ordentlig på denne siden. Du finner en nærmere teknisk forklaring i JavaScript-konsollen.

Haugane hytter