Bo romslig med mer penger til overs

SAUDA ØNSKER DEG VELKOMMEN

For mange er det å bo godt selve kjernen til trivsel. Å være en familie på fire i en 50 kvadratmeters blokkleilighet fungerer for mange, men om drømmen er å trygt kunne slippe barna ut i hagen, plukke epler fra egne trær, ha plass til både familie, hobbyer og frihet, da ønsker Sauda deg velkommen. Gi deg selv og familien plass til å utfolde seg.

Å velge Sauda som hjem er et valg som gir mer plass og frihet – både fysisk og økonomisk.

BO GODT OG RIMELIG

La oss ta to eksempler fra finn.no først.  Begge holder god standard.

  • Leilighet ti minutter unna Trondheim. 71 kvadratmeter og to soverom. Altan og bod. Pris: 2.790.000,- Felleskostnader på 2900,- kommer i tillegg.
  • Enebolig i Ringhagen, Sauda. 174 kvadratmeter og fire soverom, to bad, kjellerstue og vinterhage. Stor terrasse, hage med planter og utsikt over innseilingen til Sauda. Pris: 2.550.000,-.

Basert på snittpris i markedet i mars 2019 har Bergen en kvadratmeterpris på 41.000 kroner. Oslo er dyrest, med sine 72.000 kroner. Litt billigere er det i Stavanger og Trondheim, med kvadratmeterpriser på henholdsvis 44.000 og 40.000 kroner. Den gjennomsnittlige kvadratmeterprisen i Sauda er 12.500 kroner.

ALT I NÆRHETEN

Korte avstander hjelper deg å bruke tiden til det du har lyst til. I Sauda er fjellet, skiløypene og alpintrekkene aldri mer enn ti minutter unna. Samtidig bor du i umiddelbar nærhet til sjøen. Naturen er med andre ord ikke i nærheten av deg, men rundt deg.

Grønne omgivelser og frisk luft gjør noe med både helsen og trivselen. Det er vi sikre på. Kort vei til butikker, barnehager og skoler gir mer tid til overs. Tid til en prat med naboen, eller kanskje til litt grilling i hagen?

EN MODERNE OG TRYGG OPPVEKST

Velger din familie å etablere seg i Sauda, skal skole og barnehage være den minste bekymringen i verden. Her er du garantert barnehageplass nært hjemmet, og de minste kan se fram til en barnehagehverdag med dyktige pedagoger og en trygg hverdag der naturen blir flittig brukt. Sauda har tre barneskoler og en ungdomsskole. Den videregående skolen er svært attraktiv, med spesiallinjer som blant annet yrkessjåfør og idrettsfag med villmarksliv.

Oslo: 72 000 kr/kvm Bergen: 42 000 kr/kvm Sauda: 12 500 kr/kvm Snittpris per februar 2019 (finn.no) Haugesund: 40 000 kr/kvm Oslo: 72 000 kr/kvm Bergen: 42 000 kr/kvm Sauda: 12 500 kr/kvm Snittpris per februar 2019 (finn.no) Haugesund: 40 000 kr/kvm

Svært lave boligpriser

Nærhet til alt

Barnehageplass på dagen

Flere ledige tomter

Variert fritidstilbud

Bo landlig og sentralt