Bo i Sauda

BO GODT – NÆRT ALT

Sauda ønsker deg velkommen!

For mange er det å bo godt selve kjernen til trivsel. Å være en familie på fire i en 50 kvadratmeters blokkleilighet fungerer for mange, men om drømmen er å trygt kunne slippe barna ut i hagen, plukke epler fra egne trær, ha plass til både familie, hobbyer og frihet, da ønsker Sauda deg velkommen. Gi deg selv og familien plass til å utfolde seg. Å velge Sauda som hjem er et valg som gir mer plass og frihet – både fysisk og økonomisk.

Du finner alt i

NÆRHETEN

 

Korte avstander hjelper deg å bruke tiden til det du har lyst til. I Sauda er fjellet, skiløypene og alpintrekkene aldri mer enn ti minutter unna. Samtidig bor du i umiddelbar nærhet til sjøen. Naturen er med andre ord ikke i nærheten av deg, men rundt deg. Grønne omgivelser og frisk luft gjør noe med både helsen og trivselen. Det er vi sikre på. Kort vei til butikker, barnehager og skoler gir mer tid til overs. Tid til en prat med naboen, eller kanskje til litt grilling i hagen?

6 grunner for å FLYTTE TIL SAUDA

Svært lave

Priser

Nærhet

til alt

Barnehage

ledig

variert

Fritid

Ledige

Tomter

N

Bo landling

og sentralt

Bo godt og

RIMELIG

 

La oss ta to eksempler fra finn.no først. Begge holder god standard.

 • Leilighet ti minutter unna Trondheim. 71 kvadratmeter og to soverom. Altan og bod. Pris: 2.790.000,- Felleskostnader på 2900,- kommer i tillegg.
 • Enebolig i Ringhagen, Sauda. 174 kvadratmeter og fire soverom, to bad, kjellerstue og vinterhage. Stor terrasse, hage med planter og utsikt over innseilingen til Sauda. Pris: 2.550.000,-.
  Basert på snittpris i markedet i mars 2019 har Bergen en kvadratmeterpris på 41.000 kroner. Oslo er dyrest, med sine 72.000 kroner. Litt billigere er det i Stavanger og Trondheim, med kvadratmeterpriser på henholdsvis 44.000 og 40.000 kroner. Den gjennomsnittlige kvadratmeterprisen i Sauda er 12.500 kroner.
 • SAUDA

  12 500 kr/m²

  HAUGESUND

  40 000 kr/m²

  BERGEN

  42 000 kr/m²

  OSLO

  72 000 kr/m²

  Snittpris per februar 2019 (Finn.no)

  Sikre barna dine en trygg

  OPPVEKST

   

  Velger din familie å etablere seg i Sauda, skal skole og barnehage være den minste bekymringen i verden. Her er du garantert barnehageplass nært hjemmet, og de minste kan se fram til en barnehagehverdag med dyktige pedagoger og en trygg hverdag der naturen blir flittig brukt. Sauda har tre barneskoler og en ungdomsskole. Den videregående skolen er svært attraktiv, med spesiallinjer som blant annet yrkessjåfør og idrettsfag med villmarksliv.

  Sauda VGS

  Sauda videregåande skule er svært populær, og har elever fra både Sauda og flere av våre nabokommuner.

  Grunnskole

  En trygg og moderne skole er høyt prioritert i Sauda, som har tre skoler med god lærerdekning for både store og små .

  Barnehage

  Sauda har tre barnehager som alle nyter flotte uteområder, nærhet til naturen, og med høyt kompetansenivå .

  Relatert
  Innhold