MER TID TIL Å LEVE

KORT VEI TIL ALT

Sauda er 10-minuttersbyen. Her finnes alt innenfor korte avstander. Kort vei til skole, barnehage og jobb. Kort vei til sjøen. Kort vei til praktfulle fjell og skiløyper. Her slipper du å sitte i bilkø når du egentlig gjerne skulle sittet hjemme med familien samlet rundt middagsbordet. Tid er det mest verdifulle vi har, og i Sauda får du mer tid til både deg selv og familien.

NOE Å GJØRE FOR ALLE

Å bo sammen med familien i Sauda gir det beste fra to verdener. Du bor i landlige omgivelser, nær natur, fjell og sjø. Den friske luften er bra for helsen, og omgivelsene innbyr til en aktiv fritid. Det er godt å ha det grønt rundt seg, og det har du i Sauda. Samtidig har du alle tilbud som byer flest har. Kino, aktiviteter, restauranter, puber, konserter, shopping og tjenester av alle slag. Sauda er et hjemsted som har noe for alle i familien.

ET INKLUDERENDE STED

Sauda er byen med nærhet til både fjord og fjell, så for alle med interesse for tur og aktivitet er dette et eldorado. Men det finnes mye annet å gjøre. Utendørs oppvarmet basseng, golfbane, motorcrossbane og et allsidig idrettslag er bare noe av det. Sauda er en inkluderende plass å bo, som også byr på mye spennende innen kultur, musikk og kunst. Restauranter, puber og kino er tilgjengelig når du vil kose deg litt ekstra.

Masser av fritidstilbud

Du kan glemme bilkøer

Frisk luft- nydelig natur

Garantert billig båtplass

Skitrekk nær sentrum

Lakseførende elver

«Det er befriende å kunne bo så romslig, og samtidig ha lave boutgifter. Hus med stor hage er håpløst dyrt nær de store byene, men i Sauda har vi fått det slik vi drømte om.»

Andreas Isaksen
Markedsfører

«Etter at vi flyttet til Sauda, har vi endelig tid til å kombinere våre travle og krevende jobber med familietid, som er det aller viktigste for oss. Vi stortrives i Sauda, både store og små.»

Hulda Birkeland
Fysioterapaut