LEVE i Sauda

MER TID TIL Å LEVE

Kort vei til alt, Sauda er 10-minuttersbyen.

Her finnes alt innenfor korte avstander. Kort vei til skole, barnehage og jobb. Kort vei til sjøen. Kort vei til praktfulle fjell og skiløyper. Her slipper du å sitte i bilkø når du egentlig gjerne skulle sittet hjemme med familien samlet rundt middagsbordet. Tid er det mest verdifulle vi har, og i Sauda får du mer tid til både deg selv og familien.

6 grunner til å Leve i Sauda

Masse av

TILbud

Glem

bilkøer

Garantert

Båtplass

Lokalt

Skitrekk

VAKKER

natur

Lakseførende

ELVER

Noe å gjøre

FOR ALLE

 

Å bo sammen med familien i Sauda gir det beste fra to verdener.

Du bor i landlige omgivelser, nær natur, fjell og sjø. Den friske luften er bra for helsen, og omgivelsene innbyr til en aktiv fritid. Det er godt å ha det grønt rundt seg, og det har du i Sauda. Samtidig har du alle tilbud som byer flest har. Kino, aktiviteter, restauranter, puber, konserter, shopping og tjenester av alle slag. Sauda er et hjemsted som har noe for alle i familien. Sauda er byen med nærhet til både fjord og fjell, så for alle med interesse for tur og aktivitet er dette et eldorado. Men det finnes mye annet å gjøre. Utendørs oppvarmet basseng, golfbane, motorcrossbane og et allsidig idrettslag er bare noe av det. Sauda er en inkluderende plass å bo, som også byr på mye spennende innen kultur, musikk og kunst. Restauranter, puber og kino er tilgjengelig når du vil kose deg litt ekstra.

«Det er befriende å kunne bo så romslig, og samtidig ha lave boutgifter. Hus med stor hage er håpløst dyrt nær de store byene, men i Sauda har vi fått det slik vi drømte om.»

Andreas Isaksen

Journalist, Ryfylke

«Etter at vi flyttet til Sauda, har vi endelig tid til å kombinere våre travle og krevende jobber med familietid, som er det aller viktigste for oss. Vi stortrives i Sauda, både store og små.»
Hulda Birkeland

Fysioterapeut

Relatert
Innhold