Sauda Sentrum

Shopping

Et sentrum der trivselen står høyest

I Sauda sentrum er handleturen en behagelig opplevelse. Her møter du ikke hissige selgere, parkeringsvakter og køer. Bare trivelige handlegater og mennesker med ekte godt saudahumør.

 En handletur kan være så mangt. Det kan være heseblesende og intenst. Det kan være varmt og klamt, travelt og utmattende. I Sauda kan det riktignok være varmt, men alle stressfaktorer er borte i vårt lille sentrum. Her er det roen og trivselen som står i fokus. Handleturen skal være en hyggelig opplevelse, enten du skal spasere rundt og kikke, eller bare stikke innom en butikk på veien hjem.

Selv om vårt sentrum ikke er det største i verden, har Sauda mye å by på. I tillegg til tre gode dagligvarebutikker, finner du her flere klesbutikker, interiørbutikker, jernvarer, skobutikk, blomsterbutikk, vinmonopol og apotek. Du finner blant annet åpningstider og beskrivelser av butikker og spisesteder her.

Trivsel

Om vinteren er gatene helt snø- og isfrie, for overskuddsvarme fra smelteverket føres inn i sentrum. Trygt og praktisk.

Du kan spise og drikke godt i Sauda. Enten du vil ha pizza, biffmiddag, thailandsk mat, lokale spesialiteter med lokale råvarer eller bare et stykke hjemmebakt kake og kaffe, så finner du det her. Har du lyst å skjemme deg selv litt bort, finnes det både velværeklinikk og frisører i Sauda sentrum.

Sauda sentrum er kjent for å stå for smilende mennesker og god service. Alt ligger innenfor gangavstand, så du kan gjerne kombinere handling med kos og opplevelser.

Om sommeren kan du for eksempel avslutte handleturen med en dukkert i vårt oppvarmede utebasseng eller ta en spasertur ved andedammen, som du kan lese mer om her.

Sesong

Hele året

Barnevennlig

Passer alle barn

Tilgjengelighet

Tilrettelagt for bevegelseshemmede

Parkering

Gratis

Noe gikk galt.
Google Maps ble ikke lastet inn ordentlig på denne siden. Du finner en nærmere teknisk forklaring i JavaScript-konsollen.

Sauda Sentrum