Hovlandsnuten opp

Fjelltur

Løpsfesten for alle

13. juni arrangeres løpsfesten Hovlandsnuten Opp for trettende gang. Også i år blir det spennende konkurranseløp, sherpa-, trim- og bedriftsklasser og ikke minst en skikkelig morsom familiedag med aktiviteter og moro for alle. Hovlandsnuten opp er andre løp i Norgescupen i motbakke, og alt ligger til rette for både løping på høyt nivå og skikkelig folkefest.Vi ønsker spesielt velkommen til familier, og tilrettelegger for at de kan gå en kortere tur til Hovlandsstølen fra Nordstøldalen. Det blir barneunderholdning med både ”sirkus”, troll og bukkene Bruse. Uansett hvilken form du er i, er du hjertelig velkommen til å bli med på en dag med flott natur, glade mennesker og fellesskap. Ikke gå glipp av avslutningen med ”nutfest” på Sauda Fjordhotell. Her blir det både god og sunn mat, fest og dans. Absolutt alle er velkommen, enten man har løpt eller ikke.

Tilrettelagt for store og små

Store deler av veien opp til Hovlandsnuten er variert og dels med kraftig stigning. På de bratteste delene er det lagt steintrapper for å bedre framkommeligheten. Disse er bygget av ekte sherpaer fra Nepal sommeren 2014, og er imponerende nok alene. Turen skal være fremkommelig for både store og små. Om du bruker kort eller lang tid til toppen, er belønningen den samme; En slående utsikt over Sauda og Saudafjorden. Her, ved den spektakulære hytten som pryder toppen, kan du benytte deg av benker og bord, eller finne en egnet plass til å sette deg ned og nyte utsikten, og ikke minst din egen prestasjon.

Sesong

Sommer

Barnevennlig

Passer alle barn

Parkering

Gratis

Noe gikk galt.
Google Maps ble ikke lastet inn ordentlig på denne siden. Du finner en nærmere teknisk forklaring i JavaScript-konsollen.

Hovlandsnuten opp